Pobočka v Novém Jičíně

Jak jsme na konci minulého článku slíbili, tak také konáme. Většina z vás už jistě ví o tom, že se naše první pobočka nachází ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Právě zde sídlí i naše sesterská firma MERcut, díky které mohla vzniknout společnost Mercutcars. Naprosto všechno to tedy začalo ve Starém Městě. Po několika letech jsme se rozhodli, že radost a adrenalin chceme dopřát i lidem v jiném městě. Sedli jsme si tedy ke stolu a začali jsme přemýšlet nad tím, kde bychom mohli začít provozovat naši druhou pobočku. Prvně nás samozřejmě napadala velká města typu Ostrava či třeba Olomouc. Pravdou ale je, že v těchto městech vám sportovní vůz půjčí prakticky kdokoliv, což se nedá říct o těch menších městech. Rozhodl jsme se tedy sejít někde ve středu mezi Ostravou a Olomoucí – a když se podíváte na mapy, tak zjistíte, že se zhruba ve středu nachází právě Nový Jičín. Volba tedy byla jasná a my jsme se rozhodli, že počet koní na jednoho obyvatele zvýšíme právě zde.

Nový Jičín…?

Pro ty z vás, kteří neví, co se v Novém Jičíně (kromě naší pobočky) nachází, popřípadě čím je tohle město zajímavé, tak lze v tomto případě zmínit především klobouky TONAK. Právě v Novém Jičíně totiž dochází k výrobě těchto klobouků, které jsou známé nejen v celé České republice, ale také po celém světě. Nový Jičín dále prakticky sousedí s Kopřivnicí, kde vznikl vůbec první český automobil s názvem NW President. Nový Jičín je jinak prakticky obyčejné město – pokud se k nám chystáte zdaleka, tak zde najdete všechny druhy supermarketů společně s malým „obchodním střediskem“. Nový Jičín vás tedy nijak neurazí, ale na druhou stranu asi ani neosloví – pokud tedy nejste zarytí fanoušci klobouků a zrovna nemáte jeden takový na hlavě i při čtení tohoto článku.

Jednu chvíli nahoře, a poté zase dole…

Pobočka v Novém Jičíně vznikla již před několika měsíci. Rozhodně to ale nebylo jen tak – než jsme našli ty prostory, které nám vyhovovaly, tak uběhlo několik dlouhých dní. Naštěstí se nám v malé průmyslové zóně poštěstilo sehnat dvě velké garáže, kdy v jedné z nich skladujeme naše naleštěné vozy, které už se vás nemůžou dočkat, a ve druhé najdete zase office se zázemím, kde můžete vyčkat, dokud nedojde k připravení vašeho vozu. Než se nám podařilo z pobočky v Novém Jičíně udělat to, co z ní je teď, tak to také nějakou dobu trvalo. Jak už to ale tak bývá, tak i tato doba utekla velice rychle. Za dobu působení v Novém Jičíně se stalo strašně moc věcí. Dalo by se říct, že jsme jednu chvíli byli nahoře, a poté zase dole. Za některé situace, které se v Novém Jičíně udály, si rozhodně zasloužíte vysvětlení. Zpět ale na začátek, kdy jsme provoz v Novém Jičíně spustili.

Začátky v Novém Jičíně

Provozu naší pobočky v Novém Jičíně se ujal jeden z tehdy nových členů týmu Mercutcars. Nového člena týmu jsme hledali opravdu dlouhou dobu, jelikož bychom jednoduše nestíhali ze Starého Města neustále dojíždět sem a tam (i přesto, že tato trasa je s takovým GTRkem či R8 naprosto nádherná). Novému členovi našeho týmu jsme důvěřovali, co se to dalo – a ten nás ze začátku velmi překvapil, jelikož tzv. „rozjezd“ druhé pobočky byl naprosto parádní. Bohužel, později se z pobočky v Novém Jičíně stala spíše noční můra a my začali chápat, že je něco špatně. Vy, jakožto naši věrní zákazníci, jste se nám čím dál tím častěji začali ozývat ohledně toho, že jste nespokojeni s přístupem nové pobočky. Zatímco ze začátku jsme těmto novinkám vůbec nechtěli věřit, tak jsme po prověření začali zjišťovat, že nepsané pravidlo zákazník má vždy pravdu doopravdy platí, a to bez výjimek. To, co se pro mnohé z vás může zdát jako sen, tedy práce mezi sportovními vozy, jejich údržba a připravování, už dotyčnému novému členovi asi přestalo dostačovat. Takto naše reputace v Novém Jičíně začala od nového roku klesat k bodu mrazu.

Omlouváme se!

Dozvěděli jsme se doopravdy mnoho věcí, které v Novém Jičíně byly špatně. Pokud patříte mezi naše zákazníky, tak nám jistě dáte za pravdu, že náš přístup je ve Starém Městě špičkový – snažíme se vždy našim zákazníkům vyjít vstříc a děláme všechno, co jde, abyste byli spokojeni. Pokud tedy patříte mezi zákazníky, které náš, dnes už bývalý, člen týmu nějakým způsobem poškodil, donutil zaplatit neoprávněnou pokutu, anebo jste jednoduše nebyli s přístupem spokojeni, tak se tímto z celého srdce omlouváme. Rádi bychom vám nabídli určitou formu kompenzace – stačí, když se ozvete na jeden z našich kontaktů a objasníte nám celou situaci. Věříme, že společně najdeme ideální řešení vašeho problému. Rádi bychom vám totiž dokázali, že jednání v Novém Jičíně bylo daleko od našich standardů, a že naši zákazníci jsou pro nás doopravdy velmi důležití.

Reputace a vaše spokojenost je pro nás klíčová

Zároveň bychom vás chtěli poprosit, abyste nám pomohli zlepšit naši reputaci v Novém Jičíně. Samozřejmě víme, že se negativní věci rozkřiknou o mnoho rychleji, než ty pozitivní, ale pokud znáte někoho, kdo byl s jednáním na pobočce v Novém Jičíně nespokojený, tak jej prosím nasměrujte na tento článek, anebo přímo na náš kontakt. Pokusíme se vyřešit naprosto všechny situace. Pevně doufáme, že se nám tento „restart“ povede, a že se budou i nadále v Novém Jičíně prohánět naše krásné supersporty!

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu!

#projeďmě