Vítáme Vás na našem blogu

Už delší dobu jsme si u nás v Mercutcars pohrávali s myšlenkou, která se týkala vytvoření blogu. Nakonec jsme se rozhodli pro jeho spuštění a vy nyní čtete první článek, který se na blogu Mercutcars nachází. Hned na začátek Vás musíme informovat o tom, že příspěvky na tomto blogu rozhodně nebudou vycházet pravidelně. Blog tedy berte spíše jako občasník, než deník, týdeník, anebo měsíčník. Zkrátka a jednoduše, jakmile budeme mít něco na srdci, tak vám to sdělíme prostřednictvím blogu.

A co všechno se na našem blogu postupem času může objevit? Prakticky všechno, co vás o Mercutcars může zajímat. Podíváme se společně na všechna naše auta, a to do těch nejmenších detailů. Naše auta jsou jednoduše úžasná a mají charakter, který dá se říct mluví za sebe – avšak ne takovým jazykem, který dokážeme rozpoznat. O tom, kolik koní, anebo jaký točivý moment naše auta mají, se můžete dozvědět na jejich profilech. Rozhodně však o nich nevíte úplně všechno, včetně určitých pikantností. Kromě aut, která jsou samozřejmě naší největší chválou, se podíváme také na lokality, ve kterých působíme. Pravdou je, že ve Starém Městě už nějakou tu dobu jsme, ale druhou naši pobočku jsme otevřeli i v Novém Jičíně, kde fungujeme na plné obrátky a jsme zde připraveni vám nabídnout tu největší dávku adrenalinu, které může (nejen) mužské pohlaví zažít.

Nesmíme zapomenout také na různé akce, kterých se především v létě budeme účastnit – pokud nám samozřejmě nevstoupí do cesty nějaký další koronavirus. A když už jsme u toho koronaviru – mnoho z vás se ptá, zdali klasicky normálním způsobem fungujeme. Odpověď na tuto otázku je jednoduchá: samozřejmě, že ano! Stačí se nám ozvat buď e-mailem, anebo klasicky telefonem. Kontaktování telefonem je samozřejmě vždy lepší, jelikož spolu vše vyřídíme ihned. Volat můžete kdykoliv ve všední dny od 10:00 do 18:00. Krásné letní a teplé dny se blíží, tak si nezapomeňte co nejdříve zamluvit nějaký ten termín na vaše vysněné auto… aby vám vůbec ještě nějaký zbyl!

Rozlučte se s Fouskem…

Tímto článkem bychom se zároveň chtěli rozloučit s naším Focusem RS, kterého jsme se po dlouhých rozmluvách rozhodli pustit do světa. Níže si můžete připomenout počin Devotion 2, který jsme společně s ním vytvořili. Nechť nám je tohle video vzpomínkou na 350 koní a perfektní AWD pohon našeho Fouska!

Tímto jsme se dostali na konec tohoto pilotního článku. Již brzy se můžete těšit na další článek, ve kterém se společně podíváme na naši pobočku v Novém Jičíně.

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu!

#projeďmě